فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

وظیفه سپاه، حفظ انقلاب است/ در ایام فتنه چه ظلم هایی را نسبت به امام (ره) ، رهبری و نظام اسلامی روا داشته اند

فتنه سال ۸۸ فقط مقابل دو دیدگاه ارزشی - انقلابی و سازشی، منفعل و وابستگان به اجنبی بوده است که این تقسیم بندی و مرزبندی در بیانات مقام معظم رهبری وجود دارد.
به گزارش سراج24، سردار سرلشکر جعفری در سومین مجمع عالی بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت افزود:، انقلاب اسلامی، بعد از سی و پنج سال همچنان پویا و با شتاب خوبی مسیر خود را دنبال می کند.
 
وی با اشاره به فتنه سال 88 گفت: در آن ایام، چه ظلم هایی که نسبت به امام (ره) ، رهبری و نظام اسلامی روا داشته نشده است.
 
سردار جعفری افزود: وظیفه سپاه پاسداران ، حفظ و نگهداری انقلاب اسلامی است و در عرصه های مختلف با توجه به اقتضائات آن عرصه ، به دفاع از انقلاب همت می گمارد و این باید مورد توجه همه عزیزان از جمله پیشکسوتان جهاد و شهادت سال های دفاع مقدس باشد.
 
فرمانده کل سپاه خطاب به پیشکسوتان جهاد و شهادت گفت: ضمن ارتباط با مجموعه های سپاه و بسیج در جنگ نرم فعالیت داشته باشند و برای این امر مهم همفکری کنند.
 
سردار جعفری گفت: همچنین پیشکسوتان بسیج در سال حماسه اقتصادی می توانند در تحقق این حماسه نقش آفرینی کنند تا دشمن در نقشه خود موفق نشود.
اخبار مرتبط

انتصاب شش فرمانده عالی‌رتبه در ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه و بسیج

ملت ایران از دادخواهی خون کودکانش نمی‌گذرد

آمریکا و رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف ناکام ماندند